Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 2 iunie 2024

Festivalul IntenCity 2024: Trei Zile de Muzică și Distracție la Craiova

Craiova se pregătește să găzduiască cea mai tare experiență festivalieră a verii - Festivalul IntenCity. A treia ediție a acestui eveniment spectaculos va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, promițând o gamă diversificată de genuri muzicale, activități incitante și o scenografie impresionantă.

Anul acesta, scena festivalului va fi decorată cu un imens cap de leu, iar spectacolele de lumini, lasere și efecte speciale vor oferi un show vizual de neuitat. IntenCity își propune să ofere o experiență completă la prețuri accesibile pentru toată lumea. Biletele pentru o zi costă 80 de lei, abonamentele generale pentru trei zile sunt 200 de lei, iar abonamentele VIP pentru trei zile sunt disponibile la prețul de 700 de lei.

Festivalul va găzdui staruri internaționale și artiști de top din România. Printre headlineri se numără Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Gianluca Vacchi și Subcarpați. În premieră, o seară va fi dedicată muzicii balcanice, cu performanțe de la Helena Paparizou, Damian Drăghici & Brothers și Dubioza Kolektiv.

La Sala Polivalentă, atmosfera va fi animată de trapperii locali și internaționali. Printre artiștii așteptați se numără CTC, Chicks Luv Us, Ian și Sllash & Doppe, care vor menține energia la cote maxime până dimineața.

În fiecare vară, mii de pasionați de muzică se adună la Craiova pentru a trăi vibrația electrizantă a Festivalului IntenCity. Evenimentul este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsori și parteneri

Festivalul beneficiază de suportul unor sponsori și parteneri de renume, printre care se numără BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, și mulți alții. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Informații utile și bilete

Pentru detalii suplimentare despre bilete, line-up și program, vizitați site-ul oficial al festivalului sau urmăriți paginile de social media:



12 comentarii:

  1. Nu este vorba ca am imbatranit (absolut deloc, lol)... dar pe mine nu ma mai atrag deloc chestiile astea. Chiar ma uitam ca din lista abia reusesc sa recunosc doua nume: Helena Paparizou si Damian Drăghici.
    Dar faza e ca nu suport muzica data tare (fizic zic) si nici genul acesta de distractie nu imi surade. Dar imi place sa vad filmulete de pe la concerte cu oameni faini - asa ca daca mergi si cumva faci mici filmulete cu Helena Paparizou si Damian Drăghici, poate ne arati si noua! :D

    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa merg la festivaluri, sa dansez...sa ascult muzica tare. Eu sunt la curent cu artistii, ascult radio zilnic la serviciu si ma mai tine la curent fiica mea si nu numai, am colege la serviciu cu 2-3 ani mai mari ca fiica mea si ele sunt la curent cu multi artiști.
      Da, voi merge cu siguranță, am fost la toate edițiile de cand a început si nu voi lipsi nici de la asta.
      Pupici.

      Ștergere
  2. Mihaela, foarte interesant se anunta Festivalul. Mi-as fi dorit sa ajung acolo, insa deja avem programata o plimbare in acel week-end. La fel ca si tine, imi palce sa merg la festivaluri si sa ma simt bine. Abia astept sa ne povestesti cum a fost. Felicitari autoritatilor craiovene pentru toate actiunile pe care le fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si această ediție pare interesanta! In primele doua editii a fost multă muzica din anii '80, a fost super!
      Da, voi reveni cu poze si cu părerea mea despre artisti...hihi.
      Zi frumoasă să ai!

      Ștergere
  3. Toate stima pentru orasul vostru. Mereu aud lucruri despre el, iar de cand te citesc sunt si mai multe informatii interesante. Eu sunt cam deconectata de aceste subiecte, dar imi place sa citesc despre.
    Pupici si sa te simti bine, pe oriunde mergi!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost multe evenimente dragute in Craiova, in ultima perioadă, din păcate, eu nu am putut ajunge.
      Mie imi place să merg la festivaluri, la cinema, la teatru,la filarmonică.
      Pupici, deaga mea Suzana. Mulțumesc. Zi frumoasă să ai

      Ștergere
  4. Apreciez foarte mult astfel de... activități, sa zic așa, organizate pentru oameni. Consider că e foarte important pentru o comunitate să interacționeze in diverse moduri... pozitive ☺️ De interacțiuni negative cei mai mulți n-au chef. ☺️
    Weekend plăcut îți doresc! Pupici! 💗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este important....Se întâmplă atât de multe lucruri rele în jur nostru, că astfel de evenimente sunt binevenite, iti mai ridică moralul, cum ziceai si tu interactionam pozitiv..
      Zi frumoasă, Diana. Pupici

      Ștergere
  5. Have fun at the festival!

    Happy Saturday, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere