Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 26 iunie 2024

Îmbracă-te cu stil la festivalul tău preferat!

Festivalul IntenCity a lansat colecția de produse personalizate pentru fani!

Fanii Festivalului IntenCity au acum un nou motiv de bucurie: vor putea achiziționa o gamă variată de produse personalizate pentru a simți și mai intens atmosfera acestui eveniment unic.

Noua colecție de produse personalizate include:

  • Tricouri cu un design unic și logo-ul oficial al festivalului
  • Șepci și ochelari de soare, perfecte pentru a vă proteja de soare
  • Borsete practice
  • Termosuri de apă reutilizabile

„Suntem încântați să le oferim fanilor noștri amintiri de neuitat, dar și oportunitatea de a lua acasă o parte din energia și spiritul Festivalului IntenCity. Toate produsele sunt personalizate și au fost concepute pentru a reflecta atmosfera intensă și electrizantă a celui mai mare festival din sudul țării”, a declarat Antoniu Zamfir, directorul Festivalului IntenCity.

Produsele sunt disponibile la vânzare pe site-ul EpicPrints. De asemenea, vor putea fi achiziționate și de la standurile special amenajate în incinta festivalului, în perioada 28 – 30 iunie 2024.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa produsele personalizate IntenCity, vizitați site-ul oficial EpicPrints sau urmăriți rețelele de socializare ale Festivalului IntenCity.

Detalii despre bilete, line-up și program:

Festivalul IntenCity este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, reunind artiști de top din întreaga lume și oferind participanților o experiență de neuitat. Cu un line-up impresionant și o atmosferă electrizantă, IntenCity este locul unde muzica prinde viață și unde fanii pot crea amintiri de neprețuit.

Între 28 și 30 iunie 2024, veți avea ocazia să vă bucurați de prestații live ale unor artiști de renume, precum Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Dubioza Kolektiv și Helena Paparizou, alături de unii dintre cei mai în vogă artiști români, The Motans, Connect-R, Subcarpați și Damian Drăghici & Brothers.

2 comentarii:

  1. Abia astept relatarile tale despre festival.

    RăspundețiȘtergere
  2. O inițiativă buna, as zice, care aduce ceva mai mulți bani pentru ca la fiecare ediție sa fie și mai fain! (La cumpărarea de produse personalizate mă refer) Și, apoi, cei care le cumpără au și o amintire "fizica" de !a festival; și, cred, cei mai mulți știu că, uneori, obiectele (și nu numai) pot declanșa un val de amintiri.
    Pucici cu drag! 😘

    RăspundețiȘtergere