joi, 25 iulie 2024

Aromă de vară: Nomad Fetească Albă

Dacă nu ești pentru prima dată pe blogul meu, probabil că știi că vinul meu preferat este roșu și neapărat sec. Totuși, vara din cauza tăriei acestui vin, prefer să aleg vinurile albe sau rose, care sunt mai răcoritoare și mai potrivite pentru sezonul cald.

M-am hotărât să scriu, în fiecare joi, despre un vin pe care l-am degustat, așa că azi voi povesti puțin despre vinul Nomad Fetească albă, sec, ecologic

Vin alb sec- Fetească Albă
Nomad-Aurelia Vișinescu
Vin organic
Nomad-Feteacă Albă- vina sec
Descriere poza 5
Etichetă vin Nomad
Vinul alb, sec, Nomad - Fetească Albă, semnat  Aurelia Vișinescu te întâmpină cu o explozie de arome puternice de floare de viță de vie, agrișe și mineralitate. Aceste note olfactive, ca o briză proaspătă într-o dimineață de vară, te invită să te lași purtat într-o călătorie senzorială unică. Gustul său revigorant și proaspăt aduce un echilibru perfect între aciditate și prospețime, creând o experiență memorabilă pentru papilele gustative. Se potrivește excelent cu preparate din pește, fructe de mare, dar și cu salate proaspete sau preparate pe bază de pui. Este, de asemenea, un companion ideal pentru o seară de vară petrecută alături de prieteni.

Nomad este vinul dedicat celor care trăiesc pentru a descoperi. Inspirat de călătoriile Aureliei Vișinescu în podgoriile Lumii Noi, acest vin reprezintă spiritul explorării și al descoperirii de noi experiențe. Pentru un nomad, vinul nu este doar o băutură, ci un vehicul care leagă oameni și povești. Fiecare pahar de Nomad Fetească Albă deschide poarta către un univers plin de senzații, unde fiecare aromă și fiecare gust sunt piese dintr-un puzzle infinit.

Într-o lume unde drumul nu se sfârșește niciodată, Nomad - Fetească Albă devine însoțitorul perfect al celor care își doresc să exploreze. Fie că ești un pasionat al vinurilor sau un novice curios, acest vin alb organic, îți va deschide orizonturi noi către o varietate de culturi și tradiții vinicole și îți va îmbogăți fiecare experiență culinară. Cu un preț accesibil și o calitate excepțională, este o alegere inspirată atât pentru ocazii speciale, cât și pentru momentele de relaxare acasă.

Aurelia Vișinescu este un producător apreciat de vinuri, dedicat în mod special cultivării soiurilor românești și promovării acestora în rândul iubitorilor de vinuri. Cu o abordare atentă și respectuoasă față de natură, vinurile ei reușesc să capteze esența terroir-ului românesc, oferind o experiență autentică și rafinată.


Pe curând!💝

4 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru acest articol.
    Mihaela, in urma postarilor tale, la o plimbare prin Carrefour, ne-am oprit la crama si am luat......Caii de la Letea vol 1😂😂. Il vom savura duminica, alaturi de branzeturi maturate. Am cautat si Alb de Samburesti, insa nu am gasit. Continuam cautarile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super tare!😂 Abia aștept să-mi povestești despre el! Nu știu dacă vei găsi Alb de Sâmburești în supermarket, dar în online, în magazinele specializate în vinuri sau site-urile cramelor,vei găsi cu siguranță.
      Eu vânez ceva pe Crama Girboiu, sper să prind o reducere de 50 %.
      Zi frumoasă și spor îți doresc!

      Ștergere
  2. Îmi p!ace cum povestești despre vinuri! E ca și cum ai descrie parfumuri. Într-un fel, și vinurile sunt tot un fel de parfum, dar "pentru interior". 😊
    Zi frumoasa, răcoroasă îți doresc! 💗 Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti cu adevarat talentata in povesti despre vinuri. Si titlurile despre care vorbesti nu le cunosc. Cred ca ar trebui sa mi le notez.
    Zile frumoase sa ai, draga Mihaela! Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere