joi, 18 iulie 2024

Reflexiile din pahar! - Volumul 1

Într-o sâmbătă liniștită de vară, am descoperit magia Sauvignon Blanc-ului de la Caii de la Letea-Volumul 1, o comoară premiată cu aur la IWCB 2017. În paharul meu, lumina caldă a soarelui s-a oglindit într-un dans de nuanțe aurii, aducând cu sine atmosfera captivantă a Deltei Dunării.

Aromele proaspete de flori de soc și citrice m-au îmbiat să explorez fiecare înghițitură, fiecare notă gustativă fiind o călătorie prin peisajele însorite și pădurile umede ale Deltei. În pahar, vinul strălucea ca un galben pai, amintind de peisajele însorite ale Deltei. Așa că am surprins acest moment într-o fotografie. Reflexiile luminoase ale paharului au însoțit fiecare înghițitură, ca un dans al luminii în apa calmă a unui lac. În oglinda vinului, am văzut nu doar un spectacol vizual, ci și o poveste a măiestriei vinificației și a conexiunii cu natura din Delta Dunării.

Recomand să savurați acest vin răcit la temperatura potrivită, în zilele călduroase de vară, acest vin își poartă povestea în fiecare înghițitură, aducând o notă aparte de prospețime și eleganță în fiecare moment al degustării. Cu fiecare înghițitură, vei descoperi o poveste captivantă și plină de rafinament, ce te aduce mai aproape de farmecul unic al vinurilor din România.

Înscriu acest articol la rubrica ”Reflexii în oglindă”, găzduită de Carmen!

Dacă ai o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai l-ai vazut în "oglindă" (orice fel de oglindă... chiar și oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) te invit sa participi la rubrica "Reflexii în Oglindă", dacă dorești, inițiată de SoriN și preluată de Carmen. Publică fotografiile într-un articol pe blogul tău si înscrie articolul în tabelul de aici (click).

5 comentarii:

  1. Mihaela, cu multa placere citim recomandarile tale, atat eu, cat si sotul meu.
    Iti multumesc pentru ele.
    O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografiile au ceva din căldura unei căsuțe in care oamenii trăiesc în armonie. 😊 O căsuță pe mal de Dunăre, în apropierea căreia se aud, uneori, caii de la Letea.
    Sper că mai sunt cai la Letea. 😊
    Zile senine îți doresc! Pupici! 💗

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumooos! Reflexii pure si aromate!
    Pupici si imbratisari 🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Arome de flori de soc și citrice suna perfect. Chiar ai talent in astfel de
    prezentari. Am retinut eticheta...
    Pupici si un final placut de saptamana, draga Mihaela!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh cred ca la ultima mea participare la SB am descoperit Caii de la Letea II si de atunci i-am tot cadorisit pe ai mei pentru ca le-a placut. Doar ca mi se pare ca am luat ceva rose... sau pinot noir sau cabernet.. oricum nu pe alb :D.
    DRagalase reflexii.
    Puuupici

    RăspundețiȘtergere