luni, 26 august 2024

Un prieten bun este ca vinul!

 Azi vreau să-ți prezint un tablou handmade foarte ușor de realizat. Mie îmi place foarte mult cum a ieșit!

În timp ce scriu acest text mi-a venit ideea sa-l îmbunătățesc, dar să încep cu începutul😅,materialele folosite la realizarea tabloului sunt:

- pietre;
- dop de plută de la un vin spumant;
- marker negru și roz;
- un carton dreptunghiular (ambalajul de la dresuri);
- pix;
- pentru lipit am folosit silicon la cald.

Am tăiat dopul în două părți, nicidecum egale😂, le-am cipârțit bine de tot (bine că nu se vede!), asta a fost pasul cel mai greu! Apoi am lipit dopul și pietrele de carton și am început să fac schiță cu creionul pentru picioare, mâini și pahare și când am văzut că nu scrie pe acest carton m-a luat cu leșin!😂 Am lipit pe partea care nu e lucioasă, deoarece m-am gândit că nu voi putea să scriu pe carton lucios și am avut surpriza neplăcută să constat că nu scrie nici pe partea nelucioasă.
Așa că fără schiță, am desenat direct cu markerele (picioarele, mâinile și paharele)! A sosit momentul să scriu citatul lui Cicero și a fost un adevărat chin. Deși am folosit un șervețel să nu se întindă cerneala (am scris cu stiloul, cu pixul nu mergea, apoi am dat cu pix peste si a mers!) tot s-a întinat puțin!

Spuneam la început că mi-a venit ideea să-l îmbunătățesc, mă gândeam să lipesc un carton mai gros pe spate, iar pe margini să împletesc sfoară și să o lipesc ca un fel de ramă, dar care să mascheze totodată și cartonul din spate.

Când îmi fac timp liber, voi pune în practică ideea, în cazul în care nu-mi vine alta!😅
Îți place tabloul meu? Ce sugestie de îmbunătățire ai?
Înscriu și această lucrare la tema numărul patru din cadrul transformărilor creative, intitulată ”FII CREATIV!”. 

Pe curând!🍷


4 comentarii:

  1. Stilul asta de materiale le vad intr-o rama adanca. Cum sunt anumite cutii de bomboane. Arata chiar frumos, la fel si mesajul!
    Felicitari, draga Mihaela! Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată foarte bine, iar citatul este foarte bine ales. O să fac și eu un tablou pentru prietena mea, prietenia noastră durează de când ne știm. Am fost scoase la plimbare cu căruciorul pe aceeași stradă, cred că de atunci ne-am împrietenit, vorbesc serios. Nu ne amintim momentul de început, a fost dintotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  3. E un tablou foarte simpatic! 😍 Super ideea!
    Orice idee va veni sunt convinsă că o vei pune in practica într-un mod inedit! 😊
    Spor la bine, Mihaela draga! 😘 Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut genial!! imi place mult cum ti-a iesit. Iar ma uit cu jind la cate chestii se pot face cu pistolul de lipit. Al meu inca nu stiu daca e sau nu folosibil de catre mine. inca nu mi l-au adus ai mei.. asta pentru ca ambalajul mirosea cand a sosit si e inca la aer.
    Dar revenind la felicitare e super reusita. :*

    RăspundețiȘtergere