vineri, 6 septembrie 2024

IntenCity 2024: Cele mai bune momente și surprizele festivalului

 Au trecut deja două luni de la terminarea festivalului IntenCity 2024, iar acum e momentul să îți povestesc experiența mea. Chiar dacă anul acesta nu am avut parte de muzica retro, m-am distrat de minune și am trăit fiecare moment la intensitate maximă.

Unul dintre momentele de top pentru mine a fost concertul susținut de Andia și The Motans, cel din urmă  acompaniat de Orchestra Operei Române din Craiova. Combinația dintre sunetul modern al trupei și elementele orchestrale a creat un spectacol aparte, plin de emoție și profunzime.

Când a urcat pe scenă Damian Drăghici atmosfera a devenit explozivă. Am cântat și dansat atât de mult încât am plecat de acolo cu febră musculară😂. Acesta a fost unul dintre momentele în care m-am lăsat complet captivată de muzică, uitând de orice altceva – inclusiv de poze sau filmări.

Subcarpați au fost mereu printre preferații mei, dar anul acesta m-au dezamăgit puțin. Deși am dansat și am fredonat câteva dintre piesele lor emblematice, în afară de 2-3 melodii noi, spectacolul lor a fost aproape identic cu cel de anul trecut. Mi-aș fi dorit să vină cu un show care să surprindă publicul.

Dacă Subcarpați nu au reușit să îmi depășească așteptările, Dubioza Kolectiv a fost, fără îndoială, surpriza serii. Au oferit un show energic, plin de viață și interacțiune cu publicul. Nu am reușit să filmez sau să fac poze nici aici, pentru că pur și simplu nu puteai sta pe loc – toată lumea dansa, cânta și vibra în ritmul lor. Publicul s-a strâns pe stadion în număr impresionant, iar energia trupei s-a reflectat perfect în atmosfera creată.

Deși era cap de afiș, Helena Paparizou nu a reușit să mă impresioneze la fel de mult. Spectacolul ei a fost unul corect, dar nu memorabil. Cu toate acestea, sunt sigură că fanii ei au apreciat prezența sa pe scenă.

Pentru a-ți face o idee mai clară despre ce a însemnat IntenCity 2024, las pozele și filmările pe care le-am făcut să vorbească de la sine.





Pe curând!᭩

3 comentarii:

  1. Ce lume aparte ne prezinti aici. Si te integrezi in ea minunat!
    Bine ca se mai intampla si astfel de evenimente deosebite.
    Multumesc, draga Mihaela! Voi mai reveni asupra detaliilor.
    Pupici si weekend placut!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur de bucuria ta și îți doresc cât mai multe ocazii să... faci febră musculară dansând! 😃 Când muzica e buna, când atmosfera e incendiara pare că orice altceva dispare - rămâne doar bucuria!
    Mulțumesc pentru imagini! Pupici! 💗

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am bucurat de bucuria care radiaza de pe chipul tau :).
    Pupici cu drag :)
    ps: am dansat si eu un pic (pentru ca totusi mi-am cam pierdut antrenamentul) zilele trecute :D - va trebui sa reiau acest obicei bun.

    RăspundețiȘtergere